Nieuwsbrief Week 15 - Mince.NL breidt haar datex collectie van Insistline uit, geniet in alle comfort van latex zonder de nadelen!
In deze Mince.nl nieuwsbrief:
Weekaanbiedingen
10 Speed Siliconen Penis Head Teaser Zwart
Adviesprijs: € 27,95
Tijdelijk: € 19,95
Spreidstang in 3 maten zwart/zilver
Adviesprijs: € 49,50
Tijdelijk: € 24,95
Lederen Hang Boeien
Adviesprijs: € 89,00
Tijdelijk: € 64,95
Leder Balzakparachute van Saxos
Adviesprijs: € 24,90
Tijdelijk: € 13,95
Wij breiden onze collectie uit: Datex van Insistline
 

Datex van Insistline: de toekomst van fetish fashion!

Hoewel latex de onbetwiste top bewoont van glanzende fetish-wear is het niet altijd het meest praktische of comfortabele om te dragen. Datex brengt hier verandering in! Dit unieke materiaal bestaat uit een gevulcaniseerde latex toplaag over extreem elastische stof en opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden, voorheen gelimiteerd door de beperkingen van latex. Niet alleen is deze stof ontzettend veelzijdig in het maken van kleding, de sterke naden elimineren praktisch de mogelijkheid van defecten!

De stof aan de binnenkant maakt datex kleding niet alleen makkelijk om aan (en uit) te trekken, het is een genot om in alle comfort die heerlijke fetish look uit te stralen!

WEKELIJKS NIEUWE DATEX PRODUCTEN TOEGEVOEGD


Mince.NL is trots om aan te kondigen dat we Insistline's datex productlijn in ons assortiment aanzienlijk uitbreiden! Over de komende weken is onze missie u het beste in de fetish mode van de toekomst te brengen in elke maat die u nodig heeft, in elke kleur die u wilt, tegen de scherpste prijzen! 
Laagste prijs garantie bij Mince.NL
Nieuwe Producten
Zondagsaanbieding: geldig op zondag 14 april 2018
Flexible Strip Tip Crop

Adviesprijs: € 19,95 Zondag aanbieding prijs: ????
Kijk deze zondag voor de prijs
OPEN DAGEN bij DOMA SM Suite, 13 en 15 april, I Love Kinky "The Kinky Candy Shop", 28 april
 

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE
13 APRIL & 15 APRIL


Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite. Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een hapje en drankje.

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen.
Zondag 15 April voor koppels. U kunt een voorkeur aangeven voor de tijd dat u wil komen.

Op vrijdag zijn de tijden:
van 14:00 uur t/m 16:00 uur
van 16:00 uur t/m 18:00 uur
van 20:00 uur t/m 22:00 uur

Op zondag 15 April is gereserveerd voor paren/koppels.
Op zondag zijn de tijden:
13:00 uur t/m 15:00 uur
15:00 uur t/m 17:00 uur

Meld u aan via ons contact formulier, https://www.domasmsuite.nl/contact/
en geef u favoriete tijd aan
U ontvang dan een toegang-ticket toegezonden.

Doma SM Suite
Asterstraat 105
2565 TT Den Haag
 

 
═════════ I LOVE KINKY "THE KINKY CANDY SHOP” ═════════ 

“We will take you to the Kinky Candy shop, where sweets are melting in your mouth and where there will be lots of lolliepops to lick till they are drippin’...”. 

Op 28 april a.s. organiseren wij, omgeven door suikerzoete snoepjes, glimmende lollies, druipende chocoladefonteinen en ander lekkers, onze 11e editie van I Love Kinky - “The Kinky Candy shop” in club Organza.
Na alle voorgaande uitverkochte edities wordt ook deze editie er weer één om je vingers bij af te likken. Onze top dj’s zullen de temperaturen weer laten stijgen met hun zinderende sounds en onze entertainers zullen onze bezoekers wederom in vervoering brengen met hun sensuele en spannende shows. 

▬▬▬▬ “THE KINKY CANDY SHOP” IN CLUB ORGANZA ▬▬▬▬
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staat een danskooi en een danspaal en is er een verhoging met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse loungehoekjes aanwezig. 
Club Organza is van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, lockers, luxe en ruim ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza! 

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
Strikte fetish/kinky dresscode: Lak, leer, latex, metal, rubber, pvc, immitatie leer, bodypaint, bodytaping. Géén jeans, géén sportschoenen. Stoffen kleding wordt ábsoluut geweigerd, no refund! De beslissing van de doorbitch is definitief!

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. LGBT friendly! Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

More info:
Winkel informatie