nl en de
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Gezocht: Open-minded webdesigner

Impressed Webdesign is op zoek naar een webdesigner om Mince.NL webshop bij te houden, mee te denken over ons productaanbod en het merk te promoten met acties en banners.

Als lid van ons kleine, hechte team zet jij je in om kwalitatief hoogstaande fetisj-, BDSM- en sextoys en kleding zo effectief mogelijk te presenteren op de website en social media met niet alleen jouw vaardigheden in photoshop, HTML en CSS maar ook met jouw commerciële communicatievaardigheden en de pakkende (product)teksten die jij schrijft.
Je zit geen moment stil: het ene moment gebruik je jouw kennis van de scene om de meest unieke BDSM speeltjes en de beste merken te vinden om aan ons assortiment toe te voegen en het andere moment bedenk je spannende nieuwe acties en aanbiedingen en presenteer je deze d.m.v. banners en teksten op de site en via social media aan een dankbaar publiek.

Ook coördineer je het algemene reilen en zeilen van de site, stroop je graag de mouwen op om het bestaande assortiment na te lopen op schoonheidsfoutjes en ga je als een echte troubleshooter aan de slag om onregelmatigheden op te sporen en op te lossen, zowel online als in onze fysieke winkel.

verantwoordelijkheden:
  • Als commercieel ingestelde ontwerper zorg je dat onze producten compleet met aantrekkelijke foto’s en prikkelende teksten gepresenteerd worden in onze webshop. Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis van photoshop, algemene design vaardigheden en jouw open mind om je in te leven in onze doelgroep. 
  • Je denkt actief mee over acties, je geeft deze vorm in photoshop en op de site en je zorgt dat deze onze doelgroep bereikt via social media.
  • Je houdt ons in de kijker via social media met pakkend beeldmateriaal van onze artikelen en opvallende banners.
  • Klanten van Impressed Webdesign helpen met wijzigingen toepassen op hun websites, domeinen registreren, technische problemen oplossen. 
vereiste vaardigheden:
  • Je hebt uitgebreide kennis van HTML en CSS en je hebt ervaring met CMS-en als bijvoorbeeld WordPress.
  • Photoshop heeft geen geheimen voor jou!
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duitse taalkennis is een pré.
  • Ervaring is geen absolute must; wij vragen wel een professionele werkhouding. 
Wat bieden wij:
Een leuke werkomgeving met enthousiaste collega's die net zoals jij gek zijn op alles wat fetisj en BDSM is. Het betreft een full-time functie (40 uur per week) met uitzicht op een vaste aanstelling op onze locatie in Waalre.
Ben jij of ken jij dé kinky creatieve alleskunner voor deze functie? Stuur een email met CV en motivatie naar vacature@mince.nl!


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2020 Mince.nl All rights reserved.