Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Voor U als commercieel Meester(es):

  • 10% korting op onze toch al lage prijzen!

  • 10% tegoed op Uw account voor elke aankoop van 1 van Uw sub's

  • Gratis commerciële contactadvertentie op Mince.NL

  • Gratis commerciële profielpagina op Mince.NL

  • Bannerlink ruil op Uw website met Mince.NL (36.000 bezoekers/dag!)

U kunt Uw slaven in Uw opdracht laten inkopen bij Mince.NL (online of in de winkel). Wanneer zij aangeven dat dit in Uw opdracht is ontvangt U op Uw account voor iedere aankoop 10% op Uw account. Zo kunt U bijvoorbeeld sparen voor een bondage workshop, een kooi exclusieve Russische zweep, of een latex korset …..

Uw tegoed is voor U zichtbaar in Uw account en zal nooit verlopen. Indien U online een aankoop doet zal het af te rekenen bedrag automatisch verminderd worden met Uw tegoed. Als U in de winkel een aankoop doet, kunt U aangeven Uw tegoed te willen verrekenen met Uw aankoop.

Het is zeer belangrijk dat Uw sub bij een aankoop/bestelling aangeeft dat dit in Uw opdracht gebeurd want anders kunnen wij niet weten dat dit van U komt en kunnen wij het tegoed ook niet op Uw account plaatsen.

Voor deze service hoeft U niets te betalen! Er zit geen addertje onder het gras en de contactadvertentie blijft gratis.
Het enige wat wij vragen is een banner van Mince.NL op uw site of op een social media site (bijv. facebook, twitter) en wij plaatsen Uw banner op Mince.NL.

Daarnaast kunt U als Meester(es) een profielpagina plaatsen waarin u zich als commercieel Meester(es) kunt omschrijven. Zet hierin gerust Uw website adres, twitter account, Facebookpagina of Uw telefoon nummer.
Een voorbeeld van de profielpagina kunt U vinden op onderstaande link:

https://www.mince.nl/profielpagina

Vul onderstaand formulier om u aan te melden;

Zodra de aanmelding binnen is ontvangt u van ons uw banner / link. Zodra de link geplaatst heeft gaat de *10% korting voor U en *10% tegoed van het factuurbedrag van Uw slaven in. Uw slaven betalen dus de gewone prijs en *10% van het factuurbedrag (excl. verzendkosten) wordt op Uw tegoed bijgeschreven.
Als bezoekers via uw de link of banner via uw website of social media (facebook, twitter, etc.) op Mince.NL komen, wordt uw id meegezonden met hun eventuele bestelling zodat wij weten dat de bestelling via U komt.

Laat Uw sub voor alle zekerheid altijd in het opmerkingen / commentaar venster vermelden dat zij in Uw opdracht bestellen.

Voor eventuele vragen kunt u ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken of in de winkel bezoeken.

* De 10% korting geldt niet op sm-meubels, StudioGum en My-Steel

Titel
Commerciƫle Naam *
E-mail *
Gewenst wachtwoord *
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
Straat / Huisnummer
Postcode / Woonplaats
Land *
Telefoon / Gsm *
Uw website / socialmedia pagina *
Gratis Profiel pagina
* Is een verplicht veld
 
Vul de hierboven weergegeven code in, in het veld ernaast.
Dit is om geautomatiseerde inschrijvingen te voorkomen.