Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Bondage

Bondage (uit het Engels, oorspronkelijke betekenis gebondenheid, slavernij) is een term die wordt gebruikt voor seksuele praktijken  waarbij een van de partners vastgebonden of op vergelijkbare wijze in zijn of haar bewegingsvrijheid beperkt wordt. Bondage maakt deel uit van het spectrum van sadomasochistische activiteiten, maar dat wil niet zeggen dat 'normale' paren niet aan bondage doen.

 

Erotische bondage

erotic bondageVeel mensen zien bondage als een zeer intieme en spannende manier om iets aan hun liefdesrelatie toe te voegen waarbij hulpeloosheid, overgave en macht belangrijke steekwoorden zijn. Erotische bondage kan daarbij diepere vormen van erotiek combineren met sensualiteit, spiritualiteit en ongekende intimiteit waarbij zijn of haar fantasie de vrije loop kan krijgen
klik hier of op 't plaatje voor meer info over Erotische bondage

 

Shibari

ShibariBinnen bondage zijn verschillende soorten technieken en materialen gangbaar. Zo is er de Japanse bondage, shibari, die als een kunstvorm wordt gezien en met veel sierlijk touwwerk wordt uitgevoerd. Maar ook een bondage met leren riemen of ijzeren kettingen is denkbaar.

Spectaculair zijn de zogenoemde 'suspensions', waarbij de gebondene aan diverse haken of andere systemen door middel van touwen in de lucht wordt gehangen.

 

Ook komt het gebruik van kleding als bondagemiddel voor. Denk hierbij aan strakke kleding, korsetten of schoenen die de bewegingsvrijheid beperken. Veel bekender is het gebruik van hand- en enkelboeien in leer of staal.

 

klik hier of op het plaatje voor meer info over Japanse bondage