nl | en
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Welk touw moet ik kopen? Adviezen en tips voor Shibari, Kinbaku bondage

Alles weergeven
Merken
Diameter Ø
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 

 

Welk touw moet ik kopen?


Er zijn meerdere opties voor bondage: katoen touw, hennep of kunsttouw. Het laatste touw heeft risico's omdat kunsttouw bij wrijving op de huid kan branden en daarnaast is het touw te glad en blijft daardoor niet goed zitten. Uitzonderingen zijn de zachtere soorten polypropuleen en het katoen-aanvoelende spun. Deze touwen hebben wel de aangename voel eigenschappen van katoen maar zijn sterker en hebben een langere levensduur.
Katoen knoopt altijd fijn, het is zacht en makkelijk te wassen. Daarnaast voelt het aangenaam alhoewel de echte liefhebber (Shibari of kinbaku) hennep of jytte touw zal prefereren.
Meer informatie over adviezen, tips en voorbeelden over bondage kunt u op onderstaande linken lezen;

 

workshop Bondage


Zo af en toe houden wij een bondage workshop bij Mince.nl, hiervoor moet u de site of onze nieuwsbrief in de gaten houden. Ook hebben wij van enkele deelnemers de vraag gehad of het mogelijk is om dit individueel te doen. Hierop bieden wij sinds kort een privé workshop aan voor een koppel. U krijgt dan de volledige aandacht van Lady Mince en u heeft na afloop de gelegenheid om in onze bdsm studio nog te oefenen waarbij u nog een beroep kunt doen op Lady Mince.
Klik hier voor de info over de privé Bondage workshop
mince.nl
PostNL
Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 08:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Volg ons op:
Mince.nl on facebook  Mince.nl on twitter  Mince.nl on fetlife

Bezoek ook onze andere sites:
bdsm-vrienden.nl
sm-maskers.nl
kinky-dvd.nl
my-steel.nl
sm-meubels.nl
Mince.nl Chat now

Heeft u advies nodig? Informatie over een product of een speciaal verzoek: onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vul hier aub uw naam in