Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Bondagematras

DGS-1MBB1
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Volledig gepolsterd Bondagematras


Onze zeer praktisch en volledig gepolsterd bondagebed is overtrokken met stevig en afwasbaar kunstleder in de kleur rood of zwart. Spanbanden zijn gerangschikt in anatomische vorm, waaronder lederen riemen bevestigd kunnen worden voor een totale fixatie. Wanneer niet in gebruik kan dit nuttig SM-meubel onder het bed of op een kast worden opgeborgen tegen nieuwsgierige ogen.
Ideaal om dit bondage SM matras op het bed of simpelweg op de vloer te leggen, maar op verzoek kan de Bondagebed ook worden uitgerust met vier voorgeboorde stalen platen voor een veilige wandmontage.

leather bondage beltDe foto's tonen het Bondagebed in een afmeting van 100 x 200 cm voorzien van zwart kunstlederen bekleding en  met zeventien lederen riemen.

 


De optioneel te bestellen (echt) lederen riemen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een veilige lederen flap onder de gesp zodat de huid niet in aanraking komt met het metaal.
De breedte van de riemen is 40 mm

 

 

Speciale verzoeken of wijzigingen voor dit SM matras / SM bed kunnen meestal wel gerealiseerd worden, neem hiervoor contact met ons op.
Dit zeer stabiele bed kenmerkt zich door zijn hoogwaardige en professionele afgewerking. De prijs van dit bondagebed is gebaseerd op afhalen bij Mince.nl. Verzending geschied op basis van gewicht en afstand (vooraf prijsopgaaf).

Alle meubels en SM Staal Bondage BDSM uitrusting van onze winkel zijn van hoge kwaliteit en geheel handgemaakt.

De prijs van dit bonfagematras is gebaseerd op afhalen bij Mince.nl. De prijs is exclusief levering!!. Levering geschied op basis van gewicht en afstand. Vraag vooraf een prijsopgaaf voor bezorging.