Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Stalen Bondage Bed

DGS-1SBF11
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Volledig gepolsterd Bondage Bed


Onze zeer praktisch en volledig gepolsterd stalen bondagebed is overtrokken met stevig en afwasbaar kunstleder in de kleur rood of zwart. Spanbanden zijn gerangschikt in anatomische vorm, waaronder lederen riemen bevestigd kunnen worden voor een totale fixatie. Het stalen frame kan optioneel worden voorzien van een aluminium rail waarop de stalen ogen op elke positie vast te zetten zijn door ze eenvoudig op de gewenste plaats te schuiven.
Ook kunt u kiezen voor vast bevestigde stalen kikkers, iedeaal voor touw.

leather bondage beltDe foto's tonen het Bondagebed in een afmeting van 100 x 200 cm voorzien van zwart kunstlederen bekleding en  met zeventien lederen riemen.

 


De optioneel te bestellen (echt) lederen riemen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een veilige lederen flap onder de gesp zodat de huid niet in aanraking komt met het metaal.
De breedte van de riemen is 40 mm

 

 

Speciale verzoeken of wijzigingen voor dit SM bed kunnen meestal wel gerealiseerd worden, neem hiervoor contact met ons op.
Dit zeer stabiele stalen bed kenmerkt zich door zijn hoogwaardige en professionele afgewerking. De prijs van dit bondagebed is gebaseerd op afhalen bij Mince.nl. Verzending geschied op basis van gewicht en afstand (vooraf prijsopgaaf).

Alle meubels en SM Staal Bondage BDSM uitrusting van onze winkel zijn van hoge kwaliteit en geheel handgemaakt.