Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Siliconen Tongue Cockring

xr-VF690

Levertijd 2-3 weken
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs € 34,95
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Siliconen Tongue Cockring

die goed past rond de pik en ballen met een voorgevormde tong die zachtjes het perineum masseert. De Cock Sling is als een cockring met een bonus feature.

maten: 1,75 inch (4,4 cm) in diameter.

* Tantus Silicone is de meest betrouwbare, veilige, gezondheid-smart zacht materiaal gebruikt voor speelgoed. Tantus Silicone speelgoed zijn gemaakt van 100 procent ultra-premium platinum kwaliteit siliconen. Ze krijgen niet alleen levend thuis, maar met een beetje zorg die ze kunnen een leven lang meegaan. U kunt ervan verzekerd zijn dat een speeltje uit Tantus Silicone is een stuk speelgoed dat veilig is om gebruikt te worden!

* Tantus Silicone is hygiënisch. Geen open poriën vol van bacteriën.

* Tantus Silicone is hypoallergeen. Het heeft geen reactie op de chemie van het lichaam, zijn 100 procent siliconen speelgoed volledig inert. Ze doen niet in evenwicht te wijzigen pH, of leiden tot een reactie op lichaamseigen de chemie. Tantus Silicone is gratis ftalaat.

* Tantus Siliconen is gemakkelijk schoon te maken. Siliconen kan worden gekookt of gebleekt, ze zijn zelfs vaatwasser. Wij raden antibacteriële afwasmiddel. Ons speelgoed is volkomen veilig tot 600 graden Fahrenheit.