Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Trinity Remote Controlled Siliconen Cock Ring

XR-RM379

Levertijd 2-3 weken
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs € 50,40
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Remote Controlled Siliconen Cock Ring van Trinity Vibes

 

Deze siliconen cockring bevat een ei vibrator


Indien de cockring geplaatst is rond de penis en ballen, zal de vibrerende beweging van de ring - in combinatie met de ticklers geplaatst aan de voorzijde - extra stimulatie geven aan de vrouw tijdens de seksuele activiteit. Met behulp van de handige afstandsbediening kunt u kiezen tussen 10 niveaus van trillingen - genoeg om de juiste voor u te vinden. Plaag uw partner vanuit de andere kant van de kamer. De cockring heeft genoeg rek om uitstekend te passen. De cockring is 5 cm in diameter. 1 N batterij en 2 12V batterijen worden meegeleverd voor direct gebruik.

Opmerking: Naast het feit dat u dit als een vibrerende cockring kunt gebruiken, kan het ei vibratortje worden verwijderd en gebruikt als een stand-alone -item voor vrouwen te gebruiken op de clitoris of tepels ( waar ze graag willen ) .

Hoe te gebruiken: Plaats de grootste ring helemaal tegen de basis van de penis - voorbij de ballen. De binnenste ring (met noppen ) komt rond de schacht. Zorg ervoor dat u de ticklers naar voren plaatst, dan kunt u de clit van de vrouw tijdens de penetratie stimuleren.