Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Tenga - Flip Hole White Edition

THF-001

Levertijd 2-3 weken
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs € 82,00
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Flip hole van Tenga THF-001


Advies prijs: 99,00 euro
Mince prijs: 82,00 euroDe Tenga FLIP HOLE masturbator is absuluut de beste en meest futuristische sextoy voor mannen op dit moment! Voelt de Tenga FLIP HOLE lekkerder aan dan een vrouw? Ja, echt wel! Bepaal zelf hoe jij het wil, bedien het gevoel en heb controle over jouw eigen orgasme. Tenga heeft een hulpmiddel ontwikkeld, waarmee op zeer makkelijke wijze senstasioneel hoogstaande orgasmes kunnen worden bereikt. De Tenga FLIP HOLE heeft drie knoppen, waarmee het gevoel kan worden bediend. Met de bovenste en de onderste knop kan de druk plaatselijk naar wens worden opgevoerd. Met de middelste knop kan alle lucht uit het product worden verwijderd, wat zorgt voor een onwijs lekker zuigend en krapper gevoel. De Tenga FLIP HOLE dient gebruikt te worden met glijmiddel. Tenga heeft speciaal voor de FLIP HOLE een drietal revolutionaire glijmiddels ontwikkeld. Probeer ze alledrie en ervaar het verschil. Het product wordt standaard geleverd met een sample van elke van de drie glijmiddelen. Zeer makkelijk schoon te maken, doordat het product open te klappen is.

Geproduceerd in Japan.

  • Afmetingen: 85 x 68 x 175 mm.
  • gewicht: 558 gram
  • Kleur: wit/transparant
  • Materiaal: ABS (extern), siliconen (intern)

 

Tenga One hand control Pad


Drie verschillende toy gels inbegrepen: MILD voor een gevoelig genot, REAL simuleerd het gevoel van een echte vagina en WILD verzekerd het ultieme glijgenot met menthol geur.

 

Tenga - the next step in the future of masturbation

 


 

Vragen & Antwoorden voor de Tenga BLACK EDITION Flip Hole


Kan de FLIP HOLE serie worden hergebruikt?

Als de binnenkant van de FLIP HOLE goed wordt gewassen kan hij opnieuw worden gebruikt. Met een normaal gebruik kan de FLIP HOLE maximaal 50 keer worden gebruikt. Probeer dus verschillende lotions uit.
*Het hergebruik kan beperkt zijn, afhankelijk van de gebruiksmethode.

Is de FLIP HOLE elektronisch?

Nee. U kunt de producten naar eigen wens gebruiken..

Hoe kan ik ze schoonmaken?

Maak het product na gebruik open. U kunt het met warm water wassen. Gebruikt u zeep voor het lichaam of andere soorten, gebruik dan geen zeep met hoge zure of alkalische eigenschappen. Deze kunnen de gel aan de binnenkant (de transparante zachte onderdelen) aantasten. Plaats het product na het reinigen op de zijde en laat het drogen.

Wat is het verschil tussen den BLACK en WHITE FLIP HOLE?

De BLACK FLIP HOLES bieden een sterkere stimulatie rondom dan de WHITE.
Natuurlijk zijn de interne ontwerpen ook verschillend: met de BLACK is er een sterkere stimulus.