Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Self-Bondage Lock

mb-6570

Levertijd 2-3 weken
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs € 159,95
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Self-Bondage Lock van MEO ®

 

Perfect, veilige self-bondage! Geweldig en zo eenvoudig:
Ben je vaak alleen en wil je dan toch genieten van je bondage fantasiën. Jij, strak vastgebonden, perfect gebonden, compleet hulpeloos? Deze innovatieve uitvinding uit Duitsland maakt het mogelijk om jezelf vast te binden en de sleutel op een onbereikbare afstand neer te leggen.

selfbondage with Meo's Selfbondage-LockHoe werkt het zul je vragen? High-Tech maakt dit mogelijk. Dit RVS tijdslot werkt met het simpele principe van het bevriezen van water in keihard ijs. Veilig, betrouwbaar en er is geen ontsnapping mogelijk. Het is onmogelijk om het te manupuleren. Het is klein en compact, een Duits meesterwerk!

Je kunt vanaf nu jezelf vastbinden en er verzekerd van zijn dat je niet los kunt gedurende minimaal een 1 1/2 uur! Daarna zal je bondage automatisch openen, maar alleen wanneer de tijdklok dit toestaat. Genoeg tijd om je fantasiën te laten gaan en met jezelf te spelen, als dat teminste mogelijk is.....

Onze Self-Bondage Lock kan met enige fantasie toegevoegd worden aan alke bondage vorm! Hiermee is het mogelijk een eenvoudige of zeer complexe bondage te doen. (handboeien zijn niet inbegrepen)

 

 

 

 

selfbondage with Meo's Selfbondage-Lock