Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series

BHS-AA331
BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series BHS-AA331 - Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series 

Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Kalis kuisheids ring met puntige Spikes van Master series


Dit vicieuze kleine item kan worden gebruikt op een aantal manieren, afhankelijk van de hoeveelheid discipline die je wilt toebrengen.

  1. Als een zeer effectieve kuisheidsgordel: plaats deze om de schacht van de penis en tijdens een erectie zullen de punten zich steken in het gevoelige vlees. 
  2. Als een puntige cockring: plaats het aan de voet van de pik en ballen en sluit 'm af met een hangslot.
  3. Als een brutale balstretcher: plaats hem rond het scrotum van je slaaf. 

Welke methode van marteling u ook kiest..... hij zal zo mak als een hondje zijn! De ring heeft twee rijen van 6 mm lange roestvrij stalen tanden. Dit zijn geen zelfsluitende ringen dus u heeft het kleine meegeleverde hangslot nodig om het te beveiligen.

  • Afmetingen: 3,8 cm binnen diameter 
  • Materiaal: Staal 
  • inclusief messing hangslotje