Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Zwarte Politie Tie Rips

Xr-AE431
Xr-AE431 - Zwarte Politie Tie Rips Xr-AE431 - Zwarte Politie Tie Rips Xr-AE431 - Zwarte Politie Tie Rips Xr-AE431 - Zwarte Politie Tie Rips Xr-AE431 - Zwarte Politie Tie Rips Xr-AE431 - Zwarte Politie Tie Rips 


Levertijd 2-3 weken
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs € 3,25
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Zwarte Politie Tie Rips van Master Series


Arresteer je lover en hou hem/haar in bedwang!

Uw partner gaat nergens heen zodra je ze in deze Politie Tie rips hebt gevangen. Deze zeer effectieve beperking kan worden verwijderd door de ribbelhouder weg te buigen, zodat ze weer kunnen worden gebruikt! Eenvoudig, lichtgewicht, en veilig, kunt u deze boeien gebruiken op de pols en / of enkels om volledige controle over je geliefde te hebben. Steek de uiteinden door de gleuven in het midden, trek de rips aan (niet te strak) en leg uw onderdaan uw wil op!

Stel u voor:

We houden allebei hou echt ruige spontane seks, dus ik besloot om haar op een dag verrassen met iets wat ze me had verteld waarover ze vaak fantaseerde: met tie rips gebonden en geneukt worden! Ik wachte haar thuis op in het donker en zodra ze door de deur gewandeld kwam en het licht aanschakelde, stapte ik op haar af en draaide haar rond, en duwde haar ruw tegen de muur. Ze kreunde toen ik haar armen achter haar rug trok en de tierips om haar polsen aantrok, strak genoeg dat ze kon ontsnappen, maar niet zo strak dat haar bloedsomloop zou worden afgesneden. Toen voelde ik onder haar jurk en merkte dat ze drijfnat aan het worden was. "Jij slet!" fluisterde ik zachtjes in haar oor. Ze kreunde zelfs nog meer. Ik sleepte haar van de hal naar de woonkamer en gooide haar op de bank. Ze worstelde om haar evenwicht te behouden, wat mijn pik nog harder maakte. Ik trok haar slipje uit en stopte deze in haar mond, om zodoende het geluid te dempen van haar wanhopig verlangen. Het was tijd om haar pussy te geven waarnaar het zo hunkerde.

Zwarte Politie Tie Rips Specificaties:

  • Afmetingen: verstelbaar van 20 tot 10 cm in omtrek
  • Materiaal: Plastic
  • houdt altijd een veiligheidsschaar in de buurt!