Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Mystim Electric Eric - Black Edition

MYST-46862

Levertijd 2 - 3 weeks
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs Advies prijs
€ 119,80
 
Mince prijs € 109,80
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Mystim Electric Eric - Black Edition


Nu ook leverbaar als Black Edition:  De Mystim E-Stim Vibes combineerd trillingen en elektrische stimulatie in één apparaat: de Elektrische Eric trilt, tintelt en pulseert in zijn eentje.

De eerste van zijn soort: Electric Eric is ongekend, omdat de E-Stim Vibes de eerste en enige speeltjes zijn die je laten genieten van zowel vibraties en elektrische stimulatie in één keer - en ze hebben niet eens een zenuw stimulator kit nodig. Geen kabels, geen apparaten - Electric Eric & co vibreren, tintelen en pulseren allemaal op eigen kracht.


Vibratie
Eric heeft niet één maar twee trilmotoren: één in de punt en één in de as. In 8 verschillende programma's en 5 verschillende intensiteit niveaus, werken deze twee samen om ecstasy te veroorzaken in een mooi gevarieerd scala aan manieren.

E-Stim
Elk van de E-Stim Vibe's 5 elektrische stimulatie programma's staat erop je een tintelend nieuwe sensatie te brengen, en je kunt kiezen uit 10 verschillende niveaus van intensiteit. Eric’s geleidende oppervlakken lopen in de lengte van zijn lichaam om de stimulering zo glad en breed mogelijk te maken.

Bekkenbodem training
En omdat 8 vibratiestanden en 5 e-stim variaties nog niet genoeg zijn, heeft Electric Eric ook een trainingsprogramma dat de spieren in je bekkenbodem versterkt - die aantoonbaar het vermogen voor dames om een ​​orgasme te bereiken verbeterd.


De drie verschillende functies zijn eenvoudig te bedienen via de toetsen in de handgreep. Je kunt kiezen of je e- stim en vibraties samen wilt of slechts één van hen.

Electric Eric is volledig waterdicht en gemaakt van medische kwaliteit platina siliconen. Dit maakt hem niet alleen zeer hygiënisch, maar ook eenvoudig te reinigen met water en een milde zeep. Hij komt met een ingebouwde lange levensduur lithium-ion batterij die oplaadbaar is via een Mystim magneet oplaad USB-kabel die natuurlijk is meegeleverd. Zelfs als je zowel e-stim en vibraties op het hoogste niveau ingesteld hebt, gaat een volledig opgeladen Simon gedurende minstens 3 uur mee voordat zijn werkzaamheid begint te vervagen.

Electric Eric’s is 27 cm lang en heeft een maximale diameter van 3,8 cm.

Mystim electro stimulation

artikel nr 46862
EAN code 4260152468622
lengte 27 cm
diameter 3,5 - 3,8 cm
materiaal
100 % medische kwaliteit platina siliconen 
waterdicht verzegelde plastic handvat
functies
8 vibratie-programma's in 5 intensiteitsniveaus 
5 e-stim programma's 10 intensiteitsniveaus 
1 bekkenbodem trainingsprogramma
met vibratie?
Ja
vibratie motoren
2 extra sterke en stille motoren
met e-stim?
Ja
polen
2 (bipolar)
intensiteit
0 - 90 mA
frequentie
5 - 70 Hz
impuls breedte
90 - 140 µs
kleur
sexy zwart
garantie
24 maanden
functies
waterproof
met e-stim
met vibratie
oplaadbare lange levensduur lithium-ion batterij
levering
inclusief Mystim magneet charge USB laadkabel 
met handleiding in het DuitsEngelsFrans, ItaliaansSpaansNederlands en Russisch 
in een hardcover rits doos
let op
Geen e-stim apparaat vereist voor dit product!Relevante artikelen voor : Mystim Electric Eric - Black Edition


  (DU-133923)
DU-133923 - CB3000
€ 119,00
Kuisheidskooi CB3000   De CB3000 is het op 1 na jongste ontwerp in deze serie kuisheidskooien.Sommige klanten willen een middenweg tussen de korte CB2000 en de lange Curve en kiezen daarom voor... 
Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig