Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

KIIROO Pearl

RI-5881

Levertijd 5 - 10 days
Voorraad Momenteel niet voorradig Momenteel niet voorradig
Prijs € 149,00
Aantal
(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


KIIROO Pearl

 
's werelds meest geavanceerde TELEDILDO vibrator.
We ontwierpen Pearl met veel plezier. Met de 5 haptische technologie ringen ligt het plezier van je partner in jouw handen, door de beweging van jouw aanraking op te volgen via de KIIROO Onyx.
De krachtige vibrerende motor en ergonomische vorm maken Pearl tot een geweldige vibrator. Met Pearl, bent u de baas.
 


Bediening
Pearl is zo makkelijk te gebruiken, u zult niet geloven hoe geavanceerd de technologie is die erachter zit. Out of the box, gewoon de stekker van de Pearl erin en wachten tot het oplaadlichtje uit is (ongeveer 2 uur). Als je Pearl wilt gebruiken met een partner, start uw computer en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Schakel vervolgens de Pearl in dmv de knop op haar voet. Open vervolgens het KIIROO Platform en verbind met je geliefde met behulp van een unieke pincode. Pearl spoort automatisch uw Bluetooth-verbinding op en kan dan uw gegevens verzenden zodra u deze begint te gebruiken. Voor het inschakelen van trillingen, druk op de knop Pearl's nog een keer, u kunt nu kiezen tussen diverse vibratie standen. Plezier voor u, en ongelooflijke controle over uw partner.
Platform veiligheid
Ons platform is niet alleen revolutionair: Het is een hele nieuwe ervaring die volledig veilig is. Elke sessie wordt individueel genummerd, alleen zichtbaar voor u en uw partner. Wij slaan uw data niet op in een server. Uw informatie is van u, net als de intimiteit due u deelt! 
Connectiviteit
Op het Kiiroo sociale platform kunt u ook veilig verbinding maken met uw partner, terwijl u op afstand het apparaat bedient. Of u nu in dezelfde kamer bent of op duizenden kilometers afstand, u kunt elkaar aanraken als nooit tevoren. (Maak u geen zorgen, u kunt nog steeds gebruik maken van onze toestellen met Skype, FaceTime en andere platforms.) Als u niet online wilt spelen, kunt u onze apparaten gemakkelijk lokaal aansluiten op uw computer via bluetooth. It's plug and play, with your partner.

KIIROO ONYX: THE WORLD’S MOST ADVANCED TELEDILDONIC MASTURBATOR. + KIROO PEARL: THE WORLD’S MOST SOPHISTICATED TELEDILDONIC VIBRATOR.