Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Massieve zeer heftige Slaven kooi

DGS-1KB20
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Massieve zeer heftige stalen Slaven kooi


Een zeer extreme slavenkooi met een solide deur aan de voorzijde. Op de bodem is een dikke zwarte MDF Plaat bevestigd welke optioneel bekleed kan worden met gepolsterd immitatie leder in zwart of rood.

Onze zeer krachtig gebouwde slaven kooi is niet alleen enorm stevig maar geeft de gevangene een psychologisch effect dat ontsnappen of een poging hiervan totaal zinloos is wat daarmee duidelijk de gevangenisstraf onderstreept.
Natuurlijk kan deze slaven kooi worden geleverd tegen meerprijs met een aantal extra functies, zoals: een voederbakgleuf, een op maat te maken vaste ijzeren nekhouder / collar en 4 stevige ringogen (in elke hoek 1) voor extra bevestiging, die een verscheidenheid aan opties kan bieden.
Ook kan het comfort worden bepaald door de keuze van een vaste zwarte dikke MDF plaat tot een comfortabel gepolsterde en beklede afwasbare mitatielederen bodemplaat in zwart of rood voor een aangenaam verblijf in deze kooi.

De afmetingen van deze slavenkooi met een inhoud van ongeveer 0,70 kubieke meter zijn:

  • Lengte: 115 cm
  • Hoogte: 80 cm
  • Diepte: 75 cm


De foto's in onze winkel tonen de BDSM slaaf kooi in een blank gelakte afwerking. Bovendien werd in de deuropening van de getoonde kooi een nekhouder en een voederbakgleuf gemaakt.
4 stevige ringogen in de onderste hoeken van de slave kooi maken dit SM-meubel compleet.

In onze mogelijkheden m.b.t. de afwerking is de optie 'zwart poedercoated een uitvoering waarbij alle onderdelen een industrieel geproduceerde ongevoelige en duurzame emailbekleding krijgen.

Speciale verzoeken of wijzigingen voor dit SM meubel kunnen wij natuurlijk voor u maken. Informeer bij ons zonder enige verplichting.

Zoals met alle meubels en SM Stalen Bondage BDSM speeltjes van onze winkel zijn deze van hoge kwaliteit en met de hand vervaardigd.

De prijs is exclusief levering!!. Levering geschied op basis van gewicht en afstand. Vraag vooraf een prijsopgaaf voor bezorging.
Kan ook worden opgehaald in onze showroom. Relevante artikelen voor : Massieve zeer heftige Slaven kooi