Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Multifunctionele Slavenkooi

DGS-1GKL13
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Multifunctionele Slavenkooi

 
In deze Multifunctionele Slavenkooi is het bovendeel van de kooi los te maken van het bed. Deze slaven kooi kan worden opgedeeld in 2 kooien met elk hun eigen (optionle) neckhouder in de deur en kan dus zowel worden gebruikt als slaapkooi of als dubbele kooi voor 2 slaven/slavinnen of om eenvoudigweg de ruimte voor uw sub te beperken. Het bedgedeelte kan in een handomdraai verandert worden in een gynaecologenstoel. Optioneel kan het bedgedeelte voorzien worden van nylon straps waardoor de seperaat verkrijgbare lederen riemen onder door getrokken kunnen worden voor een extra stevige fixatie.


De rugleuning van de gynaecologenstoel kan middels een gaslift traploos versteld kan worden. In hoogte verstelbare gynaecologische beensteunen garanderen een comfortabele ondersteunende positie.
De kooi is 200 cm lang, 72 cm breed en 76 cm hoog. 

De kooi deuren kunnen elk optioneel voorzien worden van een stalen nekhouder welke kan variëren in Ø van 11 tot 16 cm.
De fotos in onze BDSM Shop tonen de Multifunctionele Slavenkooi met zwarte poedercoating, met verwijderbaar matras, nylon straps met lederen riemen en gynaecologische beensteunen.

Speciale wensen of wijzigingen voor dit SM meubel kunnen wij voor u regelen. Contacteer ons of kom langs in de winkel om dit te bespreken.

De prijs van deze kooi is gebaseerd op afhalen bij Mince.nl. De prijs is exclusief levering!!. Levering geschied op basis van gewicht en afstand. Vraag vooraf een prijsopgaaf voor bezorging.Relevante artikelen voor : Multifunctionele Slavenkooi