Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Stalen Doggy-Bench kooi

DGS-pc02
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Stalen Doggy-Bench kooi


Deze superkooi heeft alles wat u wenst!

Uw sub zit geknield op gepolsterde been- en armleggers terwijl het hoofd in een in hoogte verstelbare stalen halsband vast zit.

De polsen en voeten zitten in een op kogellager draaibare en verstelbare stalen boeien gefixeerd waardoor ontsnappen letterlijk onmogelijk is. Omdat de polsboeien in grootte verstelbaar zijn kunnen zowel dunne als dikke polsen stevig vastgezet worden. En voor als uw sub nog iets te klagen heeft is er nog de mogelijkheid om een in hoogte verstelbare mondknevel aan te brengen zodat het geklaag snel voorbij is.

Aan de achterzijde is een volledig verstelbare dildohouder bevestigd die in hoogte, hoek en in diepte versteld kan worden. De dildo kan ook optioneel aangedreven worden door een electrische fuckmachine.

De gemonteerde halsband is leverbaar in een doorsnede van 12 - 13 -14 - 15 Natuurlijk kunnen wij deze kooi ook in andere maten, varianten en uitvoeringen voor u maken, neem hiervoor kontakt met ons op.

In onze SM-meubelruimte hebben wij een vierkante vrijwel iodentieke kooi met de volgende opties:

  • zwart gelakt staal
  • verstelbare en op kogel draaiende handboeien
  • op kogel draaiende voetboeien
  • verstelbare dildobar met dildo

De prijs in deze combinatie is € 1.012,00


De prijs van deze kooi is gebaseerd op afhalen bij Mince.nl. De prijs is exclusief levering!!. Levering geschied op basis van gewicht en afstand. Vraag vooraf een prijsopgaaf voor bezorging.