Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Stalen slaven Slaap Kooi

DGS-111
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Stalen slaven Slaap Kooi


Met deze zeer solide stalen slaapkooi heeft uw sub de ideale slaap accommodatie voor de nacht (of hele dag?) Doordat de gehele bovenzijde als een deur open scharniert is de instap zeer prettig en kan uw sub zelfs zonder problemen gebonden in zijn/haar nieuwe verblijf instappen. De kooi kan met 2 hangsloten worden afgesloten. De MDF bodemplaat is standaard zwart gelakt maar kan ook voorzien worden van een extra dikke schuimlaag welke met een zwarte of rode immitatielern bekleding overtrokken kan worden.

De getoonde foto's tonen een slaapkooi in zwart poedercaoted uitvoering met een gepolsterde zwart beklede bodemplaat. De standaard afmeting is 190 cm zodat deze in demontabele versie onder de meeste bedden (van 200 cm of langer) geschoven kan worden.

Poedercoating is een zeer hoogwaardige en daardoor duurzame vorm van industrieel electrolitisch spuiten waardoor de lak zeer gelijkmatig over het oppervlak verdeeld word en zeer krasvast is.

Speciale wensen of wijzigingen van deze prachtige BDSM kooi kunnen wij meestal ook voor u realiseren. Neem hiervoor vrijblijvend kontakt met ons op of kom langs in de winkel waar wij u ook vele voorbeelden kunnen tonen en u uw wensen met ons kunt bespreken.

standaard maten:

  • Lente: 190 cm
  • breedte: 50 cm
  • hoogte: 50 cm

De prijzen van onze meubels vallen uiteraard niet onder pakketpost. Wij kunnen onze meubels persoonlijk bij u komen bezorgen. Let er wel op voordat u uw bestelling plaatst of het meubelstuk door de deur, trappegat, etc. past.


Voor berekening van de bezorgkosten in Nederland en België zoekt u op maps.google.com de afstand van uw postcode tot Eindhoven en bekijkt u welke keuze u maakt onder bezorgkosten. Wij komen meestal met 2 man en zorgen er tevens voor dat het meubel op de juiste plaats komt te staan en zorgen ook, indien nodig, voor een eventuele installatie.


Levering buiten Nederland en België doen wij niet zelf en gaat via een transportbedrijf. U zult in dat geval zelf voor eventueel verplaatsen van het meubel v.a. de deur moeten zorgdragen, net zoals eventuele installatie indien nodig.


Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling persoonlijk af te halen bij ons in de winkel.Relevante artikelen voor : Stalen slaven Slaap Kooi