Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Spankingbench - Strafbok

DGS-SB6
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Stalen bdsm meubel Spankingbench - Strafbok


Deze slavenbok met V-vormig gespreide beenstukken is het ideale platform om uw subje op vele manieren te gebruiken.
Speciaal is de ronde uitsparing in het midden wat u de gelegenheid en volledige toegang geeft tot zijn/haar genitaliën. Handig om uw subje in het kruis te voorzien van klemmen of een genitaliën bondage of om enkele gewichten te gebruiken. Deze strafbok is zeer stevig en massief vervaardigd en voorzien van een comfortabele bekleding waardoor het geen probleem is uw subje hierop voor langere tijd vast te zetten.

Van voren bevind zich een uitsparing om aangenaam het hoofd te plaatsen. Optioneel op deze bank zijn de stevige nylon banden voor extra fixatie mogelijkheden om bijvoorbeeld bondageriemen door te voeren. Ook de aangebrachte ogen zijn iedeaal om touw door te voeren of boeien aan te bevestigen.

Speciale wensen of wijzigingen aan dit bdsm meubel zijn altijd bespreekbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Zoals bij al onze SM Meubeltjes uit onze BDSM Shop gaat het hier om een zeer hoogwaardig en professioneel met de hand gemaakt meubel.

De prijs van deze spankingbench is gebaseerd op afhalen bij Mince.nl. De prijs is exclusief levering!!. Levering geschied op basis van gewicht en afstand. Vraag vooraf een prijsopgaaf voor bezorging.