Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

Bondage pak BA 2

SG-BA-2
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


Originele Studio Gum Bondagesuit BA2

de interne mouwen zijn vast aan de zijkant en voorkant
4 bondagebelts,
rits aan de achterzijde over het kruis
met 3 schuiven
dikte: 1,2 mm


Professionele Bodybag met aan beide zijden glad speciaal latex met gesloten mouwen met aan de uiteinden D-ringen om de armen vast te zetten. (Inclusief 4 bondageriemen, ook met D-ringen voor het vastzetten van het lichaam) Het voetengedeelte is een "bag-achtige" uitsnede. De aan de voorzijde gemonteerde YKK rits loopt van de hals tot aan de enkels (optioneel, zonder extra kosten, aan de achterkant van de nek tot aan de enkels) en is uitgerust met drie kleppen die de gedeeltelijke blootstelling van het lichaam toelaat.

 

De dikte van het materiaal is ongeveer 1,2 mm Leverbaar in onze standaard maten:

  • Klein (tot 170 cm / 66,9 inch)
  • Medium (tot 180 cm / 70,9 inch)
  • Grote (190 cm / 74,8 inch)

 

Indien u andere maten wenst kunt u dit aangeven in het opmerkingenvenster bij uw bestel proces. Ook kunt u ons uw maten mailen, en we zullen het pak laten vervaardigen in uw maat.
 

Dit zeer speciale masker wordt voor u op maat gemaakt. Mede daarom vragen wij uw betaling vooraf te voldoen, of anders minimaal een aanbetaling van 50% op alle door u bestelde Studio Gum artikelen te voldoen. 
De levertijd Studio Gum artikelen is 2 á 3 maanden na ontvangst van uw aanbetaling.

Wilt u een andere maat? Geen probleem, meld ons al uw maten (omvang van schouders, borst, taille, heup en uw lengte en gewicht) en wij zullen dit aan het atelier van Studio Gum voorleggen zodat wij de zak voor u op maat kunnen laten maken. Reken echter wel op een toeslag van 20% voor het maatwerk.


HEAVY RUBBER by STUDIO GUM

HEAVY RUBBER by STUDIO GUM