Zoeken naar producten
 
Bel ons 040 222 22 06

The Aviator (S)WINGS of FREEDOM

AV-29092012
Loading

(alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten)


The Aviator (S)WINGS of FREEDOM

 

The Aviator is een nieuw type erotische schommel, bedoeld voor de particuliere gebruiker, de hobbymatige bdsm gebruiker en de professionele clubs en bdsm scene en huizen. Ook is deze schommel zeer populair in het gay circuit.  De schommel is een zeer hoogwaardige kwaliteitsschommel, die zich op vele fronten onderscheid van alle eerder op de markt verschenen schommels. De drie steun- of draagbanden zijn gemaakt van hoogwaardig rundleer, met aan de binnenzijde, lamsleer. Hierdoor voelt de schommel al heel bijzonder aan. De vulling is van een zeer zacht en toch stevig (tempur) schuimmateriaal. Van deze zelfde kwaliteit, zijn ook de, bij het d’Luxe model geleverde pols en enkelboeien. Daarnaast heeft deze schommel geen 1 punts ophanging maar juist een 2 punts ophanging. Daardoor is men het alsmaar rondjes draai effect en het gewiebel ook kwijt. De schommel hangt door deze 2 punts ophanging, zéér stabiel. Een perfect alternatief voor een bondage sling.

The Aviator is er in 2 varianten.

  • Het classic model, waar men recht in kan zitten. Men kan hier met eventueel polsboeien, extra vastzet mogelijkheden creëren.
  • Het d’Luxe model, waar men, juist nieuw ten opzichte van alle andere uitgebrachte schommels, voorover in gaat liggen. Face down dus.  Daarnaast ligt men, door de standaard extra geleverde pols- en enkelboeien, vast in de schommel. Hierdoor ligt men zeer royaal, maar ook goed gestabiliseerd, waardoor spel en handelingen in allerlei vormen, makkelijk zijn uit te voeren.
Wordt geleverd exclusief frame