Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Kuisheidsgordel

Bent u op zoek naar zaken als een kuisheidsgordel of een kuisheidskooi? Bij Mince.nl vindt u het grootste assortiment aan BDSM-meubels en sm-spullen van de Benelux. Onze winkel in Waalre, nabij Eindoven, beschikt over een grote showroom waar u terecht kunt voor persoonlijk, professioneel advies. Hier zijn alle zaken als de kuisheidsgordel en de kuisheidskooi uitgestald om voor u uit te proberen. Wanneer u een product koopt, moet het natuurlijk wel voldoen aan al uw wensen. Bekijk onze producten

Vind een geschikte kuisheidsgordel of kuisheidskooi in onze grote showroom

In onze showroom vindt u een groot deel van ons assortiment aan sm-spullen. Wij geloven dat een mooi product niet duur hoeft te zijn. Daarom hebben wij uitsluitend A-merken, die wij verkopen tegen B-prijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld een geschikte kuisheidsgordel of kuisheidskooi kopen voor een mooie prijs, waarmee u uw partner kunt onthouden van een orgasme.

De kuisheidsgordel voor zowel mannen als vrouwen

Het maakt niet wie van seksen de kuisheidsgordel draagt, het maakt alles zóveel spannender. Een ervaring waar zowel mannen als vrouwen geen nee tegen kunnen zeggen. Buiten de kooien en de gordels, hebben wij ook veel kuisheidsaccessoires die uw ervaring nog spannender maken, zoals:

  • Hangslotjes
  • Plastic seallocks
  • Time-locks

Krijg het beste advies in de grootste showroom

Bij Mince.nl hebben we de meest uitgebreide showroom op sm-gebied van de Benelux. Hier vindt u naast een kuisheidsgordel of kuisheidskooi vele andere BDSM-producten. Heeft u behoefte aan uitleg of persoonlijk advies? U bent van harte welkom! Als u liever op afstand contact opneemt kan dat via +31 40 – 22 22 206 of online.

Anderen bekeken ook:

Kuisheidsgordel | Fleshlight | Ball gagMince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 08:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2018 Mince.nl All rights reserved.