nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

NLLeather BDSM-bondage gear

Premium quality BDSM products

NL Leather.  Een nieuw enerverend merk in de range van BDSM artikelen. Een uniek product gekenmerkt door de hoogst haalbare kwaliteit, handgemaakt, ergonomisch en duurzaam en zonder concessies.

De op Nederlandse leest geschoeide producten, met een tot in detail doorgevoerde afwerking, kenmerken zich doordat geen enkel metaaldeel de huid raakt. Alle artikelen zijn minimaal dubbel gevoerd en daardoor uiterst comfortabel te dragen. Handgrepen zijn vervaardigd van roestvrij staal en kleinere onderdelen uit nikkelvrij metaal. Kunststof delen die in bepaalde artikelen verwerkt zijn, bestaan voor 100% uit siliconen.

Mede door de opkomst van de vele SM artikelen uit Pakistan en China is het idee van NL Leather ontstaan. De goedkope maar helaas vaak dubieuze kwaliteit uit deze landen laat vaak te wensen over. Bij NL Leather is uitsluitend gekeken naar duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, het gevoel, de kleuren, de reuk van het leer om de echte BDSM-er te behagen. Hier heerst de overtuiging dat kwaliteit het altijd gaat winnen zonder dat daarvoor absurde prijzen betaald hoeven te worden.

NL Leather verwerkt uitsluitend de allerfijnste Argentijnse leersoorten. Dit leer is afkomstig van vrij op de pampa levende koeien. Deze prikkeldraad vrije omgeving is de garantie voor onbeschadigd leer. De producten van NL Leather worden stuk voor stuk met de hand op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakmensen met liefde voor het product. Deze ambachtslieden, afkomstig uit de tuig en zadelmakerij, hebben het in hun vingers om van een mooi stuk leer een kroonjuweel van een product te maken.

NL Leather verbetert niet alleen bestaande producten. NL Leather ontwikkelt en realiseert ook een indrukwekkende range nieuwe artikelen en kleding. Op dit moment zijn er zo’n 90 artikelen, waaronder: 

 • Bondage, prachtige gevoerde lederen boeien, Professionele Suspension Cuffs voor zowel hand als voet, Medical Bondage - gevoerde Hospital hand en voetboeien, medical Lederen dwangbuis
 • Heavy Bondage maskers, de beroemde originele Sensory Deprivation Lederen masker.
 • Speciale collars zoals Corset collars, Nek Corsetten, lederen collars met rvs staal, zelfs met een pin om je hoofd rechtop te houden, Slave Collar 'O'
 • Zwepen met RVS handgrepen in hard & zacht leder, Paddles, Rijzepen, Danish Design onbreekbare Lederen Canes.
 • Bodybags, dwangbuizen, Monohandschoenen, alles dubbel met zacht leder gevoerd.
 • C & B Toys - Cone Parachute, de Humbler in leder, afsluitbare Lederen kuisheidsgordels.
 • mondknevels met 100% siliconen bal, dildo of bit, allen afsluitbaar met hangslotje.
 • Comfortabele leder gevoerde blinddoeken.
 • Lederen voorbind dildo's met siliconen dildo.
 • Partywear voor heren, Gladiator outfit en voor dames prachtige design lederen rokjes met topjes.
 • maar ook veel speeltjes voor extreme bondage, Pony hoofdharnas, catnails en veel meer.

 

Deze mooie BDSM collectie is sinds kort bij Mince.nl verkrijgbaar.

 

NL Leather Products from Holland
Enkel als u het beste wilt - zonder concessies

Alles weergeven
Maat
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.