nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Jute, hennep en katoenen bondagetouw & Bondage Workshops

Alles weergeven
Merken
Diameter Ø
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 

Welk Bondagetouw moet ik kopen?

Er zijn meerdere opties voor bondage: katoen touw, hennep of kunsttouw. Het laatste touw heeft risico's omdat kunsttouw bij wrijving op de huid kan branden en daarnaast is het touw te glad en blijft daardoor niet goed zitten. Uitzonderingen zijn de zachtere soorten polypropuleen en het katoen-aanvoelende spun. Deze touwen hebben wel de aangename voel eigenschappen van katoen maar zijn sterker en hebben een langere levensduur.
Katoen knoopt altijd fijn, het is zacht en makkelijk te wassen. Daarnaast voelt het aangenaam alhoewel de echte liefhebber (Shibari of kinbaku) hennep of jutte touw zal prefereren.
Meer informatie, bondage workshops, adviezen, tips en voorbeelden over bondage kunt u ons vragen in de winkel. Er is altijd een gespecialiseerd iemand in de winkel die u deskundig kunt adviseren. 

workshop Bondage

Om de basistechniek van Bondage te leren adviseren wij u een shibari / Bondage workshop. Dit is een privé workshop voor koppels waar u privé les krijgt van Lady Mince zelf . U krijgt dan de volledige aandacht en u heeft na afloop de gelegenheid om in onze bdsm studio nog te oefenen waarbij u nog een beroep kunt doen op ondersteuning van Lady Mince.
Klik hier voor de info over de privé Bondage workshop


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.