nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Zwepen, Floggers, Bullwhips, Rijzwepen, Canes & Paddles

Alles weergeven
Merken
Diameter Ø
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 
Zwepen zijn er in allerlei soorten, maten maar natuurlijk ook kwaliteiten. De meest gebruikte zwepen zijn de lederen zwepen waarbij een aantal lederen strengen aan een hangreep bevestigd zijn. Makkelijk te hanteren en al v.a. een relatief laag bedrag te koop.
Floggers zijn er in alle prijsklassen. Van zeer eenvoudig tot aan de bekende Russische Floggers waar je al gauw enkele honderden euro's voor neer moet tellen. Maar dan heb je ook een kunststukje die voorspelbaar is, precies doet wat je wil, zonder dat er goedkopere (afval)lederen strengen in verwerkt zijn. Een plezier om mee te werken en een lust voor het oog.
Ga je iets verder, dan het standaard werk, dan kom je al gauw in de categorie Paddles, rijzwepen, Canes en Bullwhips terecht.
Paddles zijn leuk om te gebruiken. Spanking zoals met de blote hand 'billenkoek' alleen dan met een lederen paddle. Soms zijn paddles van hout of dik rubber (au!), Makkelijk te hanteren en te doseren.
Een Bullwhip is doorgaans tussen de 60 en 200 cm. De langere Bullwhips zijn lastig te hanteren en vragen een goede training en oefening
Canes zijn er in bamboo, rotan of hout. Bamboo canes kunnen net als hout splinteren en dus niet altijd veilig. Rotan canes zijn meer aan te raden. Twijfel je of het rotan of bamboo is, dan moet je de cane filnk buigen (tot een C). Rotan zal dit kunnen hebben, bamboo zal breken.
Een rijzweep heeft een dominante uitstraling, bijvoorbeeld 'de strenge juf' en heeft doorgaans minder impact. Het slaan met een rijzweep, ook wel riding crop genoemd, heeft vaak een corrigerende werking.

Kom voor het juiste advies naar onze winkel in Waalre waar wij u een enorme collectie zwepen kunnen laten zien (af laten voelen haha). 
Deskundig advies is ook via onze live-chat, mail of telefonisch mogelijk. Laat u goed informeren alvorens u een keuze maakt.


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.