nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Latexa-BDSM-speelgoed-en-Latex-fetish-kleding

Vertraging in de levertijd bij Latexa

Latexa heeft geen voorraad en maakt alles op bestelling. Daarbij kampt Latexa met een wereldwijd latex grondstoffenprobleem (zoals alle latexproducenten). De levertijd zou (zoals vermeld bij alle Latexa artikelen) 8 tot 12 weken zijn maar deze levertijd wordt momenteel bij slechts 50% van de artikelen gehaald. De overige 50% kan zelfs 4 tot 5 maanden duren.
Het komt er altijd aan maar wel met vertraging en hopelijk heb je nog even geduld voor een niet (direct-leverbaar) ‘made-in-China’ product maar voor een kwaliteitsproduct wat voor je gemaakt wordt. Helaas hebben wij maar zelfs Latexa er geen invloed op en is het gewoon een kwestie van afwachten.

Latex BDSM speeltjes en kleding zijn allemaal verlijmd en van topkwaliteit

​Het merk is goed bekend in de internationale Fetish-wereld en het hele LATEXA-team is toegewijd om zijn klanten op alle continenten van dienst te zijn. Innovatie staat hoog op de agenda en er worden continu nieuwe artikelen en extra kleuren gecreëerd.

Latex BDSM speeltjes zijn allemaal verlijmd en van topkwaliteit. In hun collectie kun je een (onweerstaanbare) blinddoek, halsband, boeien, latex riemen, Butterfly gag, Latex kap, Opblaasbaar of Vacuümmasker, Bodybag, Opblaasbaar Keurslijf, Vacuümbed en meer BDSM-speelgoed kopen Latex fetish kleding: korset, minijurk, latex mini rokje, latex broek, catsuit, hotpants, fetish uniform, latex kousen, lange handschoenen, jarretelgordel, latex opblaasbare bh en nog veel meer latex voor jouw weg naar plezier.
Alles weergeven
Maat
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.