nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Medical BDSM Toys

Alles weergeven
Merken
Diameter Ø
Maat
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 

Medical BDSM Toys

Urethrale Sounds - rek en stimuleer de plasbuis van binnenuit om de ervaring van een penisonderzoek of een katheter te simuleren of om je voor te bereiden op het dragen van penisjuwelen. Onze brede selectie van maten, stijlen en lengtes stelt u in staat om de juiste sound te vinden die precies bij uw ervaring en maat past. Begin altijd met een kleine maat en probeer dit langzaam op te voeren. Gebruik veel glijmiddel en ontsmet de sound voor gebruik met bijvoorbeeld toy-cleaner.
Speculums - spreid de anus of vagina van je partner om er diep in te kijken of om je voor te bereiden op het inbrengen van een groter voorwerp. Het gebruik van een speculum kan zeer visueel stimulerend zijn voor de beheerder en fysiek stimulerend voor de patiënt.
Medische instrumenten - dokters stethoscoop, Metaal-klem voor tepels, schaamlippen of balzak en andere medische apparatuur krijgen erotische toepassingen wanneer ze in uw fetisjscène worden gebracht. Een van onze populairste speelgoed, het Wartenburg-wiel, kan zelfs in vanille-scènes worden gebruikt om een ​​werkelijk unieke sensatie te creëren.
Medische benodigdheden - van volwassen luiers, naalden tot latex handschoenen, Irrigators, klysma's zijn o.a. extra accessoires om aan je Nursingspel toe te voegen, maken je fantasie nog veel reëler. Onze leveringen zijn van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat de veiligheid bovenaan staat.

Waarom is Nursing spel zo populair?

De aantrekkingskracht van een doktersspel is vooral populair vanwege de verscheidenheid aan opties die beschikbaar zijn in dit soort fantasieën en die niet beschikbaar zijn in andere erotische vormen. Niet alleen zijn traditionele medische handelingen, zoals het strelen en onderzoeken van het lichaam, normale praktijken in dit soort spel, maar onderwerping en dominantie (gedwongen onderzoek), net als het inbrengen van klysma's kan als zeer opwindend worden ervaren. Zorg ervoor dat je alles vooraf goed bestudeerd en voorzichtig bent voor een geweldige ervaring op te doen zoals deze erotisch kan worden ervaren.


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.