nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Chastity & waarom u een kuisheidskooi of -gordel zou moeten dragen.

 

Waarom zou u een kuisheidskooi of kuisheidsgordel moeten dragen?

Veel vrouwen, maar meestal mannen dragen een kuisheidsgordel omdat zij het fijn vinden dat hun orgasme beheert wordt door hun partner. Orgasmebeheer is als een man zich niet ongeoorloofd kan aftrekken want als een man te vaak zijn zaad verspilt, dan verkwist hij seksuele energie die hij beter in zijn relatie kan gebruiken. Hij zal weer zin te krijgen om haar te versieren en te verleiden…

Veel mannen willen liever nog een stapje verder gaan, ofwel gedwongen orgasmeontzegging/chastity. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een kuisheidskooi of kuisheidsgordel zodat de man niet eens een volledige erectie kan krijgen zonder toestemming van de vrouw. U zult merken dat hij gedienstiger wordt, u veel meer respecteert en zelfs aanbid en alles zal doen om u te behagen om hem tijdelijk te belonen door hem te bevrijden om vervolgens alles weer veilig op te bergen. Hierdoor zal de vrouw zich zelfverzekerder voelen met de macht die zij heeft.

De kuisheidskooi of kuisheidsgordel zal altijd merkbaar aanwezig zijn en zal de drager continue herinneren aan hun partner. Veelal wordt begonnen met een kunststof of siliconen kuisheidskooi maar al gauw zal deze vervangen worden door een stalen (RVS) uitvoering. Het ultieme in kuisheid is de kuisheidsgordel waarbij het vrijwel onmogelijk is dat hij aan zijn penis kan zitten. Deze zijn eveneens van RVS en hebben een siliconen afwerking zodat deze ook voor langere tijd geschikt is om te dragen. De periode dat een goede kuisheidsgordel gedragen wordt varieert tussen een dag tot enkele maanden. Douchen kuisheidskooi of kuisheidsgordel is geen probleem alhoewel het aan te bevelen is om tussentijds in het bijzijn van de sleuteldrager, de boel op te frissen alvorens weer op te sluiten.

Door de vlakke vorm van de moderne kuisheidsgordels zullen deze ook onzichtbaar gedragen kunnen worden.
Om deze reden zijn er steeds meer mannen die een kuisheidsgordel dragen en dat is te merken aan de grote variëteit van het aantal en de soorten kuisheidskooien en kuisheidsgordels welke wij verkopen.
Kunststof (CB6000) of siliconen (BON4) kuisheidskooien hebben wij altijd in alle uitvoeringen voorradig. Gaat u een stapje verder dan zijn de RVS kuisheidskooien BON4M wel het ultieme en als u toe bent aan een echte gordel, dan is bijvoorbeeld The Enforcer (€ 289,50) met de gecoate staalband een prachtige gordel waar u en uw partner veel plezier van zullen beleven!

Natuurlijk hebben wij ook prachtige kuisheidsgordels voor vrouwen.
Voor meer informatie kunnen wij u uitvoerig en deskundig informeren. Dit kan per chat, mail, telefonisch maar bij voorkeur in de winkel waar wij u vrijwel alle modellen kunnen tonen en vergelijken zodat u met onze hulp een verantwoorde beslissing kunt nemen.


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.