nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

SM Club Doma

SM Club Doma - Fetish BDSM DVD Productions

SM Club Doma - Fetish BDSM DVD ProductionsSM Club Doma, Den Haag, is een van de oudste SM Clubs ter wereld en wordt sinds de eind 70-er jaren nog steeds door dezelfde eigenaar John Storij vol passie voortgezet. Bijna alle beroemde Meesteressen komen uit de 'school'van Club Doma. Denk hierbij aan de legendarische Meesteres Maxime maar ook aan Meesteres Cristel Z, Meesteres Catja, Meesteres Milly en vele anderen.

Het lag dan ook voor de hand dat John al in een vroeg stadium met zijn eerste videos op de markt kwam. Deze werden niet alleen in SM club Doma in Den Haag opgenomen maar ook in het buitenland waaronder zelfs een zeer speciale serie in Japan in SM Studio Queen in Tokyo met de bondage kunstenares Queen Tokyo. Een prachtige serie in een mystirieuze Oosterse omgeving waar de bondage als kunst wordt bedreven.

Belangrijk in alle filns van Doma DVD Productions is dat alle opnames gemaakt worden met Meesteressen, Meesters, slaven en slavinnen uit de scéne. Dit zijn dus geen acteurs die het spel moeten spelen maar mensen uit het vak met een schat aan ervaring. Dit is waarom de echte BDSM liefhebber al jarenlang verzot is op de BDSM films van Doma DVD Productions.

 

DOMA DVD - Lady Mince - Secret Slave Camp 2Recentelijk is er weer een nieuwe serie uitgekomen met Lady Riva (Lady Riva en haar slaaf), Meesteres Destiny (Secret Slave Camp Deel 1), Meesteres Noa, opgenomen bij Mince.nl (Slave for Sale) en natuurlijk onze eigen Lady Mince (Secret Slave Camp part 2).

Doma DVD Productions verschijnt regelmatig met nieuwe DVD's en deze staan allen garant voor echte BDSM. Naast genoemde series zijn er ook Fetish DVD's zoals extreme rubber, Ponyboy verkrijgbaar bij Mince.nl

Nieuwe releases worden besproken in het BDSM tijdschrift/Magazine DOMA - Slavegirl waarvan de nieuwste uiteraard bij Mince.nl verkrijgbaar is. Ook oudere nummers van dit prachtige blad met BDSM info, spannende BDSM verhalen, foto's, partyagenda en contactadvertenties zijn tegen een sterk gereduceerd tarief bij Mince.nl verkrijgbaar (los nummer € 3,50 en 5 voor € 10,00!!).

Voor de liefhebber welke de hoogtepunten van een 6-tal DOMA DVD's wil zien zijn de Doma DVD's Doma SM TV gemaakt. Zo kunt u proeven van de topfilms van SM Club Doma.

 

Alles weergeven
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.