nl en de
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Leder & Latex SM Maskers

Alles weergeven
Merken
Maat
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 
Maskers hebben doorgaans de functie om onherkenbaar te zijn. De maskers welke wij verkopen zijn meestal voor fetisj liefhebbers van het gevoel van het leer, latex, spandex of ander materiaal welke meestal strak om het hoofd zit.
Bondage maskers hebben vaak de functie om de zintuigen ofwel de oriëntatie uit te schakelen. Deze worden met de Engelse term ook wel aangeduid als Sensory Deprivation Masks waarbij mondknevels, blinddoeken of zelfs kussens op de oren en alles met riemen aangesnoerd worden. Meestal van Leer maar ook de prachtige latex maskers van Studio Gum zijn zeker aan te bevelen.
Gasmaskers worden vaak gebruikt door latex fetisjisten. Vaak is de ademcontrole (breathcontrol) een niet onbelangrijk onderdeel van het spel.
Gezichtsmaskers geven de drager een andere identiteit. Veel mannen vinden het heerlijk om een vrouwelijk masker te dragen. Deze zijn meestal van Latex, zoals bijvoorbeeld de prachtige maskers van het Duitse Feitico.
Spandex maskers zijn wat minder extreem, voelen aangenaam op de huid en maken de drager anoniem. Wordt vaak als vervanger voor een blinddoek gebruikt.
De meest heftige zijn onze opblaasbare maskers. Door de luchtkamer(s) kan het masker extreem strak om het hoofd gespannen worden. Weing bewegingsvrijheid, latex of leer strak op je huid, heerlijk voor de echte liefhebber!


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.