nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Electro-sex Stimulatie

Alles weergeven
Merken
Diameter Ø
Maat
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 

Electro-sex Stimulatie

Ondervind de heerlijke massage trillingen van electrosex - nu met
Gratis* 2-kanaals Mini PowerBoxbij al onze electroseksstimulatie artikelen!

Zal bij verzending automatsch worden toegevoegd (1 per klant)
inclusief 2 AA batterijen
*Actie is alleen geldig van 9 tot 16 mei 2024

Een nieuwe ervaring van seksueel genot! In electrosex worden verschillende zones van het lichaam intensief gestimuleerd door stimulatiestroompjes. Een tintelend gevoel dat je nooit zult vergeten.

E-Stim staat voor elektrische stimulatie en wordt al een aantal jaar steeds populairder. Het is geen wonder: in het genitale gebied zijn er veel zenuwen - veel meer dan op andere plaatsen, daarom ben je daar zo gevoelig - en met een goed aangepast stimulatieapparaat (powerbox) en het juiste speeltje kun je elk van deze zenuwen tot extase stimuleren. Denk hierbij aan elektro dildo's, elektro pluggen, elektro klemmetjes, elektro gloves, elektro sounds, elektro cockringen, elektro balzak parachutes en nog veel meer.

Dit werkt net zo goed voor een man als voor een vrouw en voor beiden is er een hele reeks speeltjes, die soms snel en heftig helpen bij het orgasme en nog een uur lang kunnen worden genoten als een zacht tintelend gevoel dat zich langzaam over het hele lichaam verspreidt. 

BDSM Torture

We zouden bijna vergeten dat elektrosex ook zeer geschikt is als torture instrument. De vele klemmetjes, Cock & Ball toys, elektro pinwheels en natuurlijk de Neonwand zijn uitermate geschikt om uw slaaf/slavin te temmen. Met de vele pulsmogelijkheden en in te stellen kracht zult u uw sub altijd zo ver kunnen krijgen dat hij/zij om genade zal smeken. 

Om te beginnen, heeft u drie dingen nodig:

  1. een Powerbox, die de noodzakelijke (regelbare) elektrische pulsen afgeeft
  2. een speeltje dat deze impulsen doorgeeft aan de huid en
  3. een duidelijk begrip van wat veilig is en wat niet.
Hou altijd contact met uw sub, zodat u kunt ingrijpen ndien nodig en vergeet niet om bij alle speeltjes (m.u.v. zachte siliconenspeeltjes en gelpads) electro stimulatie gel te gebruiken. Dit is een glijmiddel dat de stroom op een prettige (niet branderige) wijze doorgeeft en voor een prettige ervaring een must is.


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.