nl en de
Nu gesloten Klik hier voor onze klantenservice (Nu gesloten)
Er staan geen artikelen in het winkelwagentje

Vaste & verstelbare Tepelklemmen

Alles weergeven
Merken
Uitvoering
Materiaal
Items per pagina
Sorteer op
 
Tepelklemmen zijn ontworpen om direct op de tepel te passen en worden "sensatie spelen" seksspeeltjes genoemd omdat hun belangrijkste effect is om het gevoel te verhogen. Wanneer ze worden aangebracht, knijpen de tepelklemmen de huid samen en dwingen het bloed het ingesloten gebied uit, waardoor een gevoel ontstaat dat mensen zowel ongemakkelijk als plezierig vinden. Wanneer een tepelklem voor het eerst wordt aangebracht, kan er een intens gevoel van knellen en druk zijn. Na een tijdje neigt dit gevoel te verminderen en kan het gebied gevoelloos worden. Zodra de klem is verwijderd en het bloed terug de tepel in stroomt, voelt de drager een nieuwe rush van intense sensatie.

Hoewel ze meestal tepelklemmen worden genoemd, kunnen deze speelgoedjes desgewenst op alle delen van het lichaam worden gebruikt. Als je een klem op een ander lichaamsdeel gebruikt, wil je gewoon zeker weten dat de klem die je koopt de juiste soort pad of contact heeft, zodat deze op het deel van je lichaam blijft waar je het wilt vastklemmen.

Welke tepelklemmen aanvoelen, hangt af van het soort klem en de manier waarop u het gebruikt. De druk wordt bepaald door het mechanisme voor klemmen, het gewicht van de klemmen zelf, en de grootte van de pad die de tepel bedekt. Hieronder volgt een beschrijving van de verschillende soorten tepelklemmen en hun individuele gebruik, voors en tegens.


Mince.nl
Van Elderenlaan 34
5581WJ Waalre
Nederland
+31 40 - 22 22 206

Onze Winkel is open op:
Ma - vr: 09:00 - 16:30
Za: 13:00 - 17:00
Zo: Gesloten
Copyright © 2022 Mince.nl All rights reserved.